Läskigt varmt

Nu när jag skulle gå hem hade solen tittat fram såklart.
Visst nu ska jag inte klaga för det är betydligt bättre väderläge än vad det var imorse fast det är ju ändå lite jobbigt när det blir FÖR varmt.
Fattar inte varför alls varför den stora massan verkar vara sådana soldyrkare när man vet hur farlig den faktiskt är.Apoteket o dylikt går ju ut med sina varningar&rapporter varje år ändå tycks folk strunta i det både på hemmaplan och när de reser utomlands.
Jag tycker det är självklart att undvika solen mitt på dagen och jag tar hellre på mig en tshirt, smörjer in armarna med skolskyddfaktor och sätter på mig en keps eller solhatt än att behöva få hudcancer.
Det tror jag faktiskt egentligen att de flesta skulle göra men trots all upplysning känns det inte som speciellt många unga tänker på det här, tror de kan få sig en väldigt dyrköpt läxa i framtiden och ändå är inte jag så lastgammal heller men tänker ändå så här redan.
Ska snart gå och slänga tvätten i maskinerna nere i tvättstugan men efter det så ska jag jobba på ett litet projekt igen. Har ännu en teckning som jag tänkte rama in men jag vill ha lite råd från er först.
ilken färg tycker ni passar bäst på ramen till en blyertsteckning? Har ljusblå tapet i lgh och svart eller vit ram kan jag använda(eller om jag målar den ljusblå) fast det kanske blir lite tårta på tårta?
Dessutom måste jag också klura på hur jag ska sätta upp dem. Vill inte hålla på att borra &plugga eftersom jag har betongvägg så jag klurar helt enkelt på om sådana där tavelkrokar med tre spikar kan fungera eller något slags fästkudde(om man kan ta bort dem lätt utan att det blir märken på tapeten efter).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0