Inte VIP längre

Dåså då var jag inte VIP på MSP längre efter att ha varit det stora delar av tiden jag varit medlem på sidan.
Det kanske känns lite konstigt att inte inte vara det men samtidigt så är det också lite skönt.
Hoppas att det ska bli lite färre som tjatar på mig om olika saker för det är just det som har gjort att jag har måstat upprepa vissa saker här på bloggen ibland.För att andra har tjatat på mig och inte kunnat acceptera när jag sagt NEJ fast det är något som alla måste lära sig att göra.Att faktiskt lyssna när någon annan säger ifrån och inte bara tjata vidare för jag tror att det är det här som gör att många slutar på MSP. För hur man än bär sig åt så blir det bara jobbigt i slutänden att höra samma saker om och om igen eller att ständigt få samma frågor.
Dessutom kan jag bli ledsen&sårad när vissa säger att jag kan verka kall och hård efter att de pratat med mig för är det något jag har fått lära mig med tiden så är det , det att man måste våga stå på sig själv och våga vara den man är.
Jag har liksom ingen större lust att börja bråka med någon eller sitta här och försvara mig själv något som jag har fått göra inte allt för sällan. Visst att jag kan ha överseende med en del saker men inte när det i vissa fall handlar om rena personangrepp med tendens till mobbing eller ibland rena översittarfasonerna men svårast har jag nog med de som försöker sprida ut rykten.
Kanske kommer det sig av att jag råkat ut för det irl och vet att det är sådant där som tär på en, speciellt om det är personer man litat på som går bakom ryggen på en.
Då gör det ännu mer ont men att till exempel gå bakom ryggen och försöka sprida ut illvilliga rykten om folk man faktiskt inte känner det är bara ännu mer fegt.
Hoppas i alla fall att ni ska läsa det här inlägget och att det ska kunna göra lite skillnad eller att fler börjar tänka efter på vad de faktiskt säger på nätet. Dessutom så tycker jag en sak till är rätt onödig. Varför lägger så många ut personlig info om sig själva på MSP med när det står tydligt i reglerna vad man inte får dela ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0