Hejkon bäjkon

Nej men hejsan på er allihopa.
Vad trevligt att ni tittar in en liten stund och nu är jag också här igen efter några dagars skön ledighet så här i vårsolen.
Jo nu kan jag säga att våren har kommit hit på riktigt med även om det tog sin lilla tid men nu är det full fart på fåglarna och idag såg jag både blåsippor och krokusar hemma hos föräldrarna så jag tror jag vågar mig på att säga att vintern har töat bort till sist.
Så nu kommer väl pollensäsongen igång snart men det är bara att utrusta sig med nässprayen så ska det nog gå bra, det gick ju i alla fall hyfsat bra ifjol.Annars blir det som värst några veckor med nästäppa och rinnande ögon men det kunde faktiskt varit mycket värre för jag tål ju häst,hund,kanin,marsvin, hamster och fåglar..bara inte katt av någon anledning så nej det är inte astma bara diverse allergier och ändå kommer jag från ett hem där vi hade katt när jag var liten.
Fast nu var det ju inte om det här jag hade tänkt blogga riktigt utan jag tänkte fråga vad alla pysslade med igår när det var sista april ?
Själv så åt jag gott &umgicks med syrrans ena tös. Vi spelade Sim och vad tror ni att hon sa ? Jo hon sa: Vet du att man kan fastna i det här.
*Skratt* Det visste jag inte *nej då*, inte efter att ha provat Sims 3 igen och blivit kvar spelandes värld några timmar *absolut inte*.
Om jag inte har något bättre & mer vuxet för mig ?
Vad är egentligen vuxet eller fel med att vara kreativ och tycka om att skapa, hellre det än att gå ut på korgen och supa sig stupfull(det tycker inte jag är så moget heller) snarare väldigt mycket tvärtom faktiskt för hur ska man kunna ha roligt om man inte ens är medveten om vad man gör och dessutom vaknar upp med baksmälla dagen efter?
Nej måste säga att jag hellre spelar Sims eller ligger i buskagen och spanar efter fåglar, finner ron &tryggheten i naturen. Var föresten ut på promenad imorse och hörde spillkråkans omisskännliga genomträngande ljud så nog är det vår alltid.
Nu ska jag i alla fall försöka ta mig till duschen men senare så kommer jag kanske att lägga in bilder här på min senaste Sims husdjur.Dessutom så har jag kommit på en till häst jag måste skapa, eller jag gjorde den hemma på päronens dator men det enda felet var att den blev så fin att jag måste göra den här med, eller en variation på den i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0