God morgon!

God morgon på er alla kära Bubblare och hejsan på alla er andra som kollar in här med. Jag hoppas att ni har kollat in mitt inlägg från igår..om inte så kan ni göra det nu. Det finns med foton från helgens V75 under kategorin Skogstokan.Perfekt sjusovarväder, så kan man beskriva vädret här idag, grått och dis är ännu ett sätt men jag tror alternativ ett passar bäst med tanke på att jag försov mig imorse.
Visserligen blir jag inte halshuggen om jag kommer fem över åtta till jobbet, börjar åtta i vanliga fall men man blir ju ändå stressad såklart.Så det var bara på med kläderna och iväg. Hann inte ens få i mig någon frukost utan fick köpa en macka på Pressbyrån som ligger på vägen ner.
För är det något mål jag inte kan hoppa över så är det frukost , även om jag bara får i mig en macka, som mest en tallrik fil eller cornflakes men vanligast en macka och ett glas mjölk eller en mugg oboy.
Jag måste i alla fall ha den där frukosten.
Fast det är väl också det fina med att vi faktiskt är olika men jag har alltid varit sådan att jag inte brukar få i mig så mycket då men jag har i alla fall lärt mig att man ska äta på bestämda tider.
Visst kan det hända att det blir lite si och så ibland men jag försöker i alla fall att hålla det.
Nu tänkte jag inte bara skriva om mina matvanor idag. Det tror jag skulle bli lite tråkigt för er att läsa om utan jag ska också passa på att säga att jag snart gjort ett till kvarter till Sims 3 klart.
Har inte riktgit bestämt mig för vad det ska heta dock så har ni förslag kan ni lämna in dem i en kommentar här.
Dessutom så fortsätter jag ju också bygga och planera hur Hillside ska se ut :)
Så för det mesta händer det ju alltid något också har jag ett par nya teckningar på gång med varav den ena ska ramas in ..och den andra måste jag göra en till version på.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0