Dagen efter..

Idag hade jag sovmorgon och det var skönt.
Hade först tänkt gå och lägga mig igår men så hörde jag Sarah Dawn Finer sjunga Thank you for the music på radion så då var jag tvungen att gå upp och kolla på det.
Annars kändes nog ESC igår lite avslagen på et viset att det inte gick så bra för vår del..eller Irland som kom sist.
Visserligen är ju smaken som baken men jag tycker inte deras låt var så dålig att den var värd det ödet :/ och angående Robin så har You aldrig varit någon personlig favorit, den saknar helt enkelt udd.
Sedan måste jag fundera över Rumänien som många andra Är nog lite rädd för att jag måste skriva att jag undrar var ESC egentligen är på väg i och med det här..och Grekland ska jag nog inte ens försöka mig på att säga något om.
Nej mina favoriter igår var Storbritannien och Island som kom med fina ballader båda två. Vidare tror jag fortfarande att Yohio eller State Of Drama hade klarat sig bättre än plats 15 för deras låtar var bättre.
Ikväll håller jag i alla fall tummarna för Tre Kronor som spelar VM final i hockeyn på hemmaplan i Globen, med den form hela laget har visat sedan Sedinarna kom in så ser det så mycket ljusare ut men man vet ju aldrig hur det ska  gå. Det kanske är just det som är tjusningen med sport.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0