STOLT

 
Idag är jag inte lite stolt över att kunna visa upp en av mina hästar från howrse för er. Anledningen till det är att jag tror att han kommer att bli en väldigt bra tävlingshäst framöver, åtminstone om han får brås på sin pappa.Då ser det hela ännu bättre ut. Dessutom så är han bra på inte mindre än fyra olika dicipliner vilket också känns bra för just den rasen. Har dessutom ett par hästar till i stallet som verkar minst lika lovande men ändå så känns Månprins speciell på något sätt.Så det är med spänning jag väntar på vad det ska kunna bli av honom framöver :)
Hans pappa är ju visserligen själv en framgångrik tävlinghäst men han har inga andra avkommor än de jag tagit efter honom själv trots att jag haft honom ute för allmän avel ett par gånger men ingen har nappat. Kanske kommer det att gå bättre för hans son men faktum är att jag sålde ett rätt bra stoföl härifrån för ett tag sedan och hon gick för ett enligt mig för lågt pris, mycket mindre än hon egentligen var värd när jag scannade av marknaden. Så vi får se om han kommer att bli tillgänglig annars kan ju de som har Howrse och avlar frieser få höra av sig redan nu om de känner att de kanske kan vara intresserade av att betäcka ett av sina ston med någon av mina hingstar.

Dessutom så vill jag visa upp en sak som blev färdig under gårddagen, eller jag tror den blev färdig åtminstone fast jag har inte bestämt riktigt än om jag ska göra en till version av den fast i färg...vad tycker ni om honom hitills ?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0