Mer förkyld

Jo idag är jag verkligen mer förkyld än igår.
Jag både hostar, har suva och fryser.
Nåja det finns inte så mycket mer jag kan göra än att ta det lungt, dricka varmt och krypa ner i soffan under täcket och hoppas att eländet drar förbi snabbt i alla fall.
Så mycket hjälper C-vitaminen *inte alls* men det kanske tar lindrigare i alla fall.
Hur som helst så gör en sak mig glad :)
Mailade supporten på MSP igår och bad dem fixa med en sak. Idag gick jag in och kikade men jag kunde inte hitta det jag letade efter så jag kollade min mail och äntligen hade de gått in och tagit bort saken.
Skönt för nu hoppas jag att saken är utagerad och att ALLA bara kan låta det vara istället. Visserligen skriver jag om det så här men det är bara för att jag tänker sätta punkt med det här, inte på MSP men på just den tråden. Jag är helt enkelt lesspå att få anklagelser kastade mot mig utan att det finns någon grund att gå på och jag tycker det är viktigt att man följer de regler som finns på sidan.Glöm inte bort att de ändå är till för att skapa trivsel&trygghet på sidan men man ska ändå aldrig lita på folk för mycket.
Anna 10 kan lätt vara Peter 44 ändå avslöjar väldigt många privat information om sig själva utan minsta tanke på vad som faktiskt kan hända. Just det här tror jag också leder till att barn& ungdomssidor på nätet utnyttjas i fel syfte eftersom det är så lätt att luta någon om man inte har träffats.
Så var försiktiga men anklaga inte folk falskt heller , för bara för att jag tex inte vill bli vän på en gång förän man har pratat lite innebär det inte att jag är en pedofil.Jag vill inte prata om era privatliv eller veta personliga detaljer utan bara prata som vänner gör i allmänhet om intressen, musik m.m.
Är det verkligen så konstigt ?
Det kan i alla fall jag inte tycka och jag hoppas att fler ska respketera det här nu och sluta tjata på mig, för ju mer ni tjatar dessto mindre har jag lust att bli vän, men och andra sidan är det väl ingen som gillar att bli just tjatad på heller.
Och MSP ska väl ändå handla om att spela och ha roligt eller tänker jag helt fel där ?
Dessutom vill jag fråga mig igen vad är det som säger hur man SKA vara vid en viss ålder och vad  innebär det eg att vara vuxen ?
En del springer ju runt på korgen vid en viss period i livet& dricker alkohol tills de inte längre vet vad de gör., Det kan jag inte tycka är vare sig speciellt moget eller mycket att stå efter heller.
Vidare, varför ska man hålla på att sminka sig till vardags när man tycks göra det mestadels för att andra ska lägga märke till att man ser snygg ut ? Är inte det egentligen också bara ännu ett sätt att gömma sig bakom en mask utan att man vågar visa vem man egentligen är ?
 Nej jag lovar man behöver inte heller vara lastgammal för att drömma om att resa till Alaska,Irland,Skottland eller Island för naturens skull eller skatten i sig att få uppleva de där mer eller mindre bortglömda små smultronställena som finns på närmare håll när många andra bara pratar om Tahiland men varför inte uppleva vårat eget vackra land först och främst och inte resa till länder som expolaterar naturen på ett skrämmande sätt?För visst människorna lider med men inget gör så ont i mig som att se sättet man bryter ner en arbetselefant på från början när den tas från skogen eller att höra berättelser om hur små apungar tas när mammorna skjuts , bara för att folk ska ha dem som husdjur eller för att de ska visas upp för turister för ekonmisk vinning.
Det här är saker som folk kan läsa om innan de åker, ändå är det allt för vanlgit att man inte tänker efter men det är kanske dags att börja göra det.
 
 

Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: ja, det är - 0,8 just nu.

2013-03-05 @ 16:53:17
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Othilia

Söt blogg!<3

2013-03-05 @ 17:07:57
URL: http://Othiliasliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0