Läcka på ledningen

Jaha det är tur man läser tidningen.
I går sprang en av de centrala vattenledningarna i stan läck på grund av tjälen i marken. Det här brukar hända så när som på varje vår och nu var det dags för den här omgången så nu får hela stan åtminstone alla som bor inom en radie på två mil från centrum koka dricksvattnet tills dess att vi får grön ljus igen.
För om jag förstod det hela rätt så var huvdläckan lagad men det kan ju ha kommit in saker i vattnet under den tiden som rören var öppna.
Fast nu var det inte bara om vattenläckan jag hade tänkt att skriva idag.
Ni som läser vet redan att jag fastnade i Sims 3 igen igår och så lär det fortsätta. Håller på att göra ett kvarter på päronens dator så det ska jag pyssla med sedan när jag ska dit, ibland är det bra att låta vissa saker ta tid och det har jag på känn att det här är. För åtminstone kan jag säga att början är väldigt lovande för att vara det första kvarteret jag någonsin gör i Sims 3 då.
Så det känns roligt att det ser ut att bli bra men jag tänkter inte avslöja hur det ser ut än. Ni kommer självklart att få se det på bild här sedan när allt är klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0