God morgon

Morgonstund har guld i mun.
Ibland undrar man ju hur det talesättet stämmer in på verkligheten.
Egentligen är jag en mer kvällspigg människa men jag tar mig ändå upp på morgonen ett par timmar innan jag ska gå ut, men det är ju mer för att man faktiskt måste. Det är ju skönt att ha ett jobb att gå till med.
Fast idag när jag tittade ut genom fönstret hade jag lust att dra upp täcket och somna om, det snöade och sedan när jag tittade på termometern så visade den på -10.
Så just nu verkar det faktiskt mer som vi håller på att få vinter igen här än att det skulle våras men och andra sidan är det ju bara mars än så det kan vända lika snabbt.
Men det är i alla fall perfekt väder för att göra bort en del måstesaker som att tvätta och sådant,
Städade i alla fall igår så det har jag ju åtminstone gjort bort vilket alltid är skönt.
Vidare har jag en liten fråga att komma med till alla er som också spelar Moviestarplanet.
Har ni också märkt av att sidan är mer seg än vanligt ?
Visserligen så är man ju rätt så van att det går trögt efter att nya funktioner är inlagda eller ett nytt tema men den senaste tiden så tycker jag det här lagget har kvarstått och det går knappt att göra något för att man måste relogga hela tiden alltså logga yt och logga in på nytt.
Dessutom så kan jag fortfarande inte spela samla autografer hemifrån, men nu fungerar det inte från jobbet heller där jag tidigare har kunnat göra det utan jag kan inte ens klicka på booniesarna och mata dem.
Vad beror allt det här på ? Fick ett svar när jag frågade support tidigare och det var att jag skulle prova att byta webbläsare , men märkligt ändå varför sidan helt plötsligt skulle börja krångla i den ena om man inte ändrat någonting.
För det är ju bara MSP som krånglar så här dessutom, inga andra sidor.
Så jag tror i alla fall inte att det har med saken att göra utan mer att det är något problem på MSPs servrar fast då borde det väl inte vara så svårt att rätta till men det kanske bara är mina tankar ?
Vidare känner jag att jag vill säga några ord angående det som hänt i Örebro. Om någon inte vet så har en flicka begått självmord efter att ha blivit utsatt för nätmobbning. Naturligtvis så tycker jag att det hela är frutansvärt men jag är inte förvånad att något till slut händer med tanke på hur klimatet bland unga på många sidor är.
 Visst gäller samma regler ute på nätet som i det verkliga livet att man ska bemöta andra så som man själv vill bli bemött men alla är inte mogna nog tydligen att kunna ta det ansvaret utan ägnar sig åt saker som nätmobbing , ifrågasättande av regler på sidor osv.
Det tycker åtminstone jag inte är så bra eftersom regler eller medlemsavtal oftast är till för att medlemmar ska kunna trivas men det är min erfarenhet dessutom så känns det som samtal om vissa ämnen sjunker allt lägre ner i åldrarna och når en ålder där många inte mognat varken fysiskt eller psykiskt.
Just därför behövs det kanske mer koll ibland inte bara utav sidornas supports utan att vuxna faktiskt tittar på vad barnen gör ibland för det är allt för lätt att säga saker som kan göra någon annan illa, kanske utan att man tänker på det själv eller ens reflekterar över det men jag har svårt för att tro att man vill bli kallad vissa ord själv.
Man kanske inte kan hålla koll dock på precis alllt som sker men man kan ta ett betydligt större eget ansvar för hur man beter sig.
 

Kommentarer
Postat av: annsoh

Hejsan! hur var helgen :)? kör igång en ny dagens blogg skulle va jätte kul om du ville vara med! kramar!
http://annsoh.blogg.se/2013/march/dagens-blogg-5-avslutad-anmal-dig-igen.html#comment

2013-03-12 @ 14:14:00
URL: http://annsoh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0