Fortfarande

Segt , är fortfarande förkyld så jag gör inte så mycket mer än satt jag försöker ta det lilla lugna. Men samtidigt så vill jag ju inte ta det för lungt utan jag försöker hålla igång lite.
För även om sömn är den bästa medicinen när man är dålig så är det ingen bra idé´att vända på dygnet för det. Sover man på dagen kan man för det mesta inte sova när man egentligen ska göra det.
Nej jag försöker hålla igång ltie trots allt , spelar spel, ritar,sitter framför tvn och gör en del andra projekt och håller mig på så vis sysselsatt. En del kanske undrar om jag verkligen är förkyld och jo jag hostar, snörvlar &känner mig just seg så nog är det något som går. Vet dessutom flera som är krassliga nu och egentligen är det väl lite typiskt så här när det kanske börjar gå mot vår ute.
Tänkte i alla fall fortsätta ta det lungt och eventuellt om jag orkar ta mig en liten promenad i sakta mak ute i solen för jag mår nog inte sämre av att få lite frisk luft just nu.Det känns åtminstone inte som det i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0