Då var äventyret över

Då var hockeyäventyret över för i år.
Tänker ändå ge grabbarna en stor eloge för att de kämpade mer än jag sett dem göra på länge. fast samtidigt så känns det surt , det här skulle de kanske ha plockat fram redan från början av matchserien då hade det kunnat gå vägen.
En speciellt stor eloge ska Linus Ullmark ha för att han har spelat så bra i målet. Tänk er själva att komma in som inhoppare , vara så pass ung och ändå göra en så bra insats som han faktiskt gör.
För är det något som jag tror att man måste gå tillbaka till så är det att försöka få fram de där egna talangerna igen, det är nämligen dyrt att köpa färdiga spelare som ändå kanske bara stannar några säsonger och mer bryr sig om vad de tjänar än har sitt hjärta i klubben.Man får inte glömma bort det roliga med idrott, numera pressas barnen på tok för hårt&för tidigt vilket visar sig i den tydliga statistiken över idrottskador. En sak om ungarna själva verkligen brinner för något men det känns ofta som om föräldrar försöker förverkliga sina egna drömmar som de hade en gång genom barnen och då blir det inte bra i längden. Dessutom så tror jag det lätt blri så att ju större organisation det ligger bakom , dessto mer tävlingsinriktat blir det redan från början men då tappar man samtidigt en del av det som gör idrotten kul utan det går mer över i att bli en jakt på prestation.
Fast nu var det inte bara om sport jag hade tänkt skriva idag :)
Påbörjade ett projekt igår som jag ska försöka få färdigt sedan jag röjt upp hemma också ska jag jobba mer på Sims 3 såklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0