Hur mycket?

Jag undrar hur mycket ett insektsbett kan klia egentligen.
Har fått ett mygg eller bromsbett på ena smalbenet och det kliar då in i ..norden. Visst jag vet att jag egentligen borde låta bli det för då går klådan över snabbare men jag kan inte ..Dessutom så går det i perioder, så ena stunden känns det inget alls för att i nästa stund klia infernaliskt igen. Tror jag måste in på apoteket och köpa aloe vera som lindrar...vägrar att använda salubrin för det svider så hemskt. Fast jag måste undra varför insekterna tycks föredra det ena smalbenet framför det andra.
Men det är kanske så här sommaren ska vara med.Utan insekter och klåda, ingen riktig sommar och någon nytta gör de väl ändå då de blir mat åt fåglarna.Så ska jag försöka att inte bli tokig av det på kuppen helt enkelt.
Jo föresten jag har spelat en hel del Sims 3 på sistone som ni vet men innan helgen upptäckte jag något roligt. Nu kan ju simmarna också åka på semester!.Visserligen kunde de ju det i Sims 2 också men nu var grafiken ännu bättre :) så ita på att mina kommer att få se mer av världen.
Dessutom hade jag så roligt åt den ena simmen då hon åkte till en liten ort Frankrike &fick för sig att hon skulle köra runt på vespa mellan de olika platserna på resmålet.I vanliga fall kanske det inte ser fullt lika lustigt ut som det gjorde nu med den snygga sitsen hon hade och jag var inte ensam som skrattade uta n systerns ena tös gjorde mig gott sällskap.
Vidare så lät vi simmen gå ner i en underjordisk gravkammare och det kändes till och med riktigt spännande att låta henne vandra omkring där och utforska alla dörrar och portaler till andra rum.
Jag som sa att jag aldrig skulle börja med Sims 3 men så gav jag ju det en chans till och  nu är jag verkligen fast *skratt*.Så det är väl lite typiskt mig att det blev så men jag vet inte om jag kmomer att prova Sims 4 när det kommer och en av de saker jag riktigt saknar i Sims 3 är att man inte kan bygga runda väggar.
Fast visst det går ju att göra kantiga torn med men det blir inte lika snygga byggnader.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0