Varg Veum

Brukar för det mesta försöka se i alla fall någon deckarserie/thriller på sommaren. För trots att jag ibland får mardrömmar efter så är en del av dem så bra och spännande att jag inte kan låta bli.
Sov faktiskt lugnt i natt men det kan ju bero på att jag har sett Varg Veum som fyran visar förut och jag tycker den är bra.
Annars tycker jag att både Beck och Wallander är rätt uttjatade här. Gillade Wallander förut, har sett någon av de nya men nej Johanna, du fattas oss. Det blir helt enkelt inte samma sak utan henne som Linda.
Dessutom så tycker jag att Morden i Midsommer bara står och vevar på när det ska visas repriser hela tiden och det blir inte heller samma utan John Nettles som så gott som gjorde att hela den serien blev en framgång.
Varför kan de inte komma på något nytt istället för att fortsätta på samma bana när någon skådespelarare rycks ifrån oss för tidigt eller väljer att sluta ?
För vissa serier eller roller blir ju alltid förknippade med en viss karaktär och då är det svårt att bara byta ut sådana och tro att det ska fungera ändå.
Har börjat plöja igenom McLeods Döttrar-boxen också, hitills har jag sett två av sex skivor på säsong 1 , ska börja på den tredje  och jag hade nog glömt bort hur bra den serien faktiskt var :) men det är roligt att återupptäcka den och framför allt så gottar jag riktigt ner mig i seriens magiska soundtrack..många bra låtar där alltså.
Vidare så har jag jobbat på med min renoveringsprojekt som jag håller på med och jo, det går framåt kan jag säga. Nu är jag klar med allt golv nere och ska bara börja med den sista finishen då det gäller målningen, sedan är det dags att börja möblera och vänta på att resten av huset ska komma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0