MSP Support

Om ni ser det här så har jag en enda fråga att ställa till er.
När tänker ni göra något åt segheten på sidan ?
Har loggat in då och då under jul& nyår för att sköta mina boonies men det är knappt att det ens går för att sidan verkar vara så överbelastad.Det finns två orsaker tror jag som ligger bakom det här.Delvis antalet inloggade medlemmar eller det totala antalet på sidan(har en känsla av att många inaktiva skulle kunna rensas bort) men det största problemet tror jag är alla nya funktioner som kommer. Vad är det som säger att alla medlemmar vill ha dem ?
Tycker det borde undersökas bättre innan det införs något nytt helt enkelt för just nu känns det bara som ni lägger till nya saker och struntar i vad många av medlemmarna också tycker.
Visst finns det en del saker som har blivit bättre mån långt ifrån allt som är ändrat på sedan början av sidan.
Nej nu kom jag på en fråga till, hur kontaktar man er ?
För mejlar man får man bara svaret att man ska rapportera de som missköter sig genom spelet men om man redan gjort det och det inte händer något eller om man bara har en allmän fråga till er hur ska man då göra ?
Hur tänker ni kring systemet med varningar? för det verkar ju inte fungera så bra när man kan få kanske 10 varningar utan att det händer något .Dessutom tycker jag att man borde kunna besvara en varning om man nu blir det, detta för att undvika så kallade hämndrapporter som vissa skickar in bara för att vara taskiga mot någon annan.
Så jag vill med andra ord också komma åt de som regelbundet missköter sig, skiter i reglerna för att de inte orkar läsa eller bryter mot dem av någon annan anledning.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Aa, håller helt med. Man vet inte längre. Det blir så j... strul när dom håller på att ändra.

Svar: Ja fy..de borde kanske stänga tillfälligt när de gör större uppdateringar för det går ju ändå inte att vara inne då
None None

2013-01-04 @ 12:48:01
Postat av: momi321

Håller verkligen med dig!
Min kompis skrev ett forum om kärlek.
Och sen fick han en varning och forumet blev raderat!
Hen hade inte brutit mot reglerna.
Hen kontakteade och frågade vad det var, dem svarade att det är rätt möjligt att det kan vara utan orsak och att dem inte har så mycket koll på vad dem gör!
:@ x-o

Svar: Ja nej det är konstigt, för en sak kan jag förstå att de inte vill ha in en massa trådar om 6 och sådant som vissa försöker få in eller tex tjejsnack som kan bli väldigt personligt och över den privata gränsen ibland men om man bara skriver allmänt om kärlek ska völ inte det vara ngn fara ?
None None

2013-01-04 @ 16:33:01
Postat av: Fanny150

Jo jag håller med dig fullt.. Dessutom är det lite jobbigt att dom uppdaterar så ofta. men förmig är det inte så jättesegt.. Lite mer hursegt är det för dig? Jag kommer in och kan spela och fixa utan lite mer än ett par tröga gånger.. Men i alla fall så tänkte jag skriva vad jag har för svar på dina frågor..

Man kontaktar dom genom att innan man loggat in klicka på "Kontakt" der nere. Då kommer man till en sida där man kan skriva användarnamn, fråga mailadress och så får man svar, oftast 1-2 timmar efter.

Jo jag har också märkt det där med varningar, man får hur många som helst utan att det händer nåt. Det räcker med att man skriver olika ord varje gång, så får man bara varningar till man skriver ett ord 2 ggr på rad... Dessutom tycker jag med att de borde rensa ut, det finns säkert min 1000 användare som inte ens kan sitt eget lösenord.
Jahapp, det var allt jag hade att skriva, kram!

Svar: Jo vet har redan provat ändå får jag oftast samam svar från dem: rapportera användaren via funktionen i spelet, så det är därför jag undrar vad man eg ska göra när de är så svåra att nå ?
None None

2013-01-05 @ 14:22:57
URL: http://olivojsen.bloggplatsen.se
Postat av: Samanda99

Tja, på den punkten håller jag faktiskt med dig. 99/100 MSPare vill inte ha uppdateringarna, så varför då fortsätta uppdatera? Har även blivit avstängd/fått varningar för urlöjliga saker- en gång så skrev jag 'jag har 133 videos i min spellista' och fick inte skriva något på flera minuter. Seriöst -.-

PS. Kan vi inte typ chatta & reda ut bråket? Orkar inte bråka mer.

Svar: Ja nej jag menar det tycler det är så irriterande att support bara kör över medlemmarna på det sättet som de gör i det fallet :/ riktigt dåligt, det lät ju udda att bli varnad för en sådan sak men vad ska vi reda ut du har ju sagt vad du tycker och då känner jag inte att jag har ngn lust att prata mer med dig
None None

2013-01-06 @ 20:15:52
Postat av: Samanda99

Haha men det har ju blivit värsta bråket. Jag gillar egentligen inte att bråka ;_; Kan v inte typ...skita i meningsskiljaktigheterna och fokusera på annat? :P

Svar: :/ Jag har varit villig att släppa det, det är de andra som håller igång tråden snarare
None None

2013-01-06 @ 20:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0