Vilken morgon

Vaknade imorse av signalen på klockradion.
Tänkte att jag skulle ligga kvar tio minuter till men det ska man tydligen aldrig tänka. Somnade om men vaknade när klockan visade tio i sju. Jaha , det var bar att kliva upp och göra sig klar. Som tur var hade jag lite kvar av youghurten jag ätit till mellanmål ett par dagar så nu fick den duga som frukost.
Packade väskan och gick iväg men jag hann inte göra någon macka till förmiddagsfikat.
Så jag gick in på pressbyrån och fick stå där minst en kvart -halvtimme i kön för att den som var före mig skulle skicka en större summa pengar men det fungerade inte. Till sist fick jag ändå komma fram och kunde köpa mitt fika, men jag visste att jag skulle bli sen på jobbet,
Skyndade i alla fall iväg och strax utanför var jag nära att halka på en isfläck men som tur var lyckades jag hålla balansen och på fötterna. Men just nu känns det som att nu kan det väl inte hända något mer idag, eller jo det är klart att det kan så jag ska inte säga för mycket mer än att jag är helt färdig.
Blev inte så mycket fixat med Sims igår dock , eller rättare sagt inget så jag får ta tag i det idag istället, för igår så fastnade jag i en teckning istället.
Ni ska såklart få se den när den blir klar men jag törs redan nu säga att jag är jättenöjd, ibland behöver man bara bli lite inspirerad för att kunna göra fina saker :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0