Morgon

Morgon på er alla :)
Idag känner jag mig ganska glad&positiv trots jobbigt illamående men just nu vet jag i alla fall att det kommer att gå över så småningom.
Försöker tänka på bra saker helt enkelt men jag blev så förbaskad igår när jag fick se ett par saker på MSP igen.
För det första var det en tjej som kallade mig fett jobbig för att jag tog allt i chattrummen, men alla har faktiskt samma chans till att samla saker där så jag förstår inte varför vissa måstr gå runt och sprida en dålig stämning på det viset.
Dessutom undrar jag också varför vissa påpekar att man står på dem då hela spelet är uppbyggt på det viset så att man gör det så fort man passerar någon eller samlar saker.
Det känns onödigt att snedtända då för en sådan sak då. Fast det som gjort mig mest upprörd är en sak som X har gjort.
Det hela började med att jag skrev en tråd om att jag ogillade när folk bröt mot reglerna och skrev noveller med snusk i innehållet unfer forumet. X sa att hon inte riktigt höll med och vi började en lång disskution där jag hela tiden har hänvisat till sidans regler. Ändå tyckte X att jag var någon himla besserwisser m.m
Sedan så kom det fram att X hade massor av gubbar vilket jag fick veta från annat håll, från vissa av dessa gubbar var hon snäll från andra elak. Varför gör man något sådant ?
Det är väl bättre att bara ha en gubbe och vara sig själv helt och hållet eller tänker jag tokigt nu ?
Sedan tycker jag att det är väldigt fel att gå runt och vara elak med, man vinner ju absolut inget på det själv utan man riskerar bara att få gubbarna spärrade&raderade.
Så varför vara på sidan alls då när de inte kan hålla sig till reglerna?
Ja det kan man ju undra.
Nåja idag ska jag fortsätta leta efter mina förrymda sockar och mjo var på rean igår men det blev inga nya tumhandskar som jag egentligen var ute efter. Hittade två fina mössor istället :)
Också hörde jag Takidas nya låt på radion imorse +++++ får den av mig :P vet att det är lite sent kanske att börja digga dem men självklart att man håller på ett norrlandsband.
Fast det är en annan låt jag lyssnar på just nu för att avreagera mig lite nämligen Bachelor Girls gamla hit Busses&trains.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0