En liten fundering

Jag har en fråga idag som jag tror att många fler än jag skulle önska sig ett svar på ifrån supporten. Varför blir Moviestarplanet alltid så segt efter att uppdateringar har gjorts?
De måste ju bero på något i systemet, någon server eller så för nästan alltid blir det problem och man blir gusterad för att man inte kan komma in och mata djuren. Eller jo ibland kommer man in men det är segt som knäck eller kolla. Dessutom så kan det vara så i några dagar, det gjorde det för mig efter Designstudion var inlagd.
Jag kunde komma in men inget funkade, varken chattrum, mata boonies eller att skicka meddelanden..
Så jag loggade ut till sist och väntade med att logga in till jag kom hem igen efter lunchen &nu funkgerar allt igen eller ja nästan allt. Jag kan fortfarande inte samla fame hemifrån eftersom att autografblocken i chattrummen inte reagerar mer än 1 gång när jag klickar på dem så det är därför jag provat från jobbets dator och då har det funkat fint.
Varför är det så olika, från olika datorer då jag inte ändrat på ngra inställningar och varför ska det spela någon roll vilken webbläsare man använder när man i varje fall kunnat göra på IE utan sådant här krångel förut?
Nej vissa saker övergår helt enkelt i alla fall miss förstånd så jag tror jag får fortsätta så länge att bara göra det nödvändigaste, mata boonies, samla så gott jag kan och svara på era meddelanden när det fungerar..
Tycker att det minsta man borde kunna begära om man betalar vip är att sidan faktiskt ska fungera så jag hålelr inte med er som säger att man gnäller om det här, tänk er själva att lägga era pengar på något som inte fungerar som det borde. Har två förslag till supporten för att underlätta för oss medlemmar :
 
1. Skicka mejl till alla när uppdateringar är på gång, eller skriv det i forumen så man vet och slipper undra varför sidan krångar.
2.Om det första inte går att ordna så lägg till en uppdateringsikon uppe i menyn som leder till en sida där man ser när kommande uppdateringar sker, så man vet och elt enkelt kan undvika att gå in just  då för man blir bara less när det ska krångla.
 
Annars så är det jag ska roa mig med idag att städa och fortsätta dona med sims. Strulade ju bort ett dokument som jag glömde spara, i alla fall så finns det inte där jag tyckte att jag lagt det så jag måste leta upp alla dessa trappor igen fast den här gången tänkte jag i alla fall spara filen i word så den inte försvinner för mig igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0