Bokrea

Då har man hunnit göra bort årets bokrea på väg hem efter jobbet.
Det kan ju tänka sig att det blir någon mer sväng men jag tänkte faktiskt inte köpa så många böcker i år. Har ju nyligen sorterat ut mina nöcker och ställer ner allt jag sällan läser i lådor som får stå i förrådet,
Har mycket av John Grisham och Nora Roberts som är två av mina favoriter men hur mycket som helst kan man ju inte ha när man bor på liten yta för det gäller ju att man ska få plats själv med också samlingarna förstås men de står i skåp, förutom modellhästarna som är lite överallt men tanken är att de ska in i skåp med när jag hittar något annat litet väggvitrin som jag kan ha in mina my little ponys i eller om jag ska köpa material &pappa och jag snickrar ett specialkonstruerat. Jag får med andra ord se men nu tillbaka till nokrean. Lyckades nöja mig med en Nora Roberts som jag inte hade sedan förut. Läste på baksidan och den verkade lovande så, visserligen var den ju inte på rea men det var en pocket så den kostade inte så farligt ändå.
På det andra stället jag kikade in på hittade jag inte mindre än tre böcker. En handbok i att teckna som enligt framsidan ska vara den fullständiga handboken, får se när jag börjar studera den närmare om jag lär mig något mer.
Sedan tycker jag ju om att baka cupcakes så därför köpte jag en bok som heter 1001 cupcakes, kakor och förföriska frestelser.
Kan ju vara kul att bjuda den övriga familjen på något eller kanske ta med och till fikat på jobbet.
Sist och minst så ögnade jag lite snabbt igenom en bok när jag stod i kön nämligen Nordsteds nya Våra fåglar&deras läten så den köpte jag också med tanke på att jag gillar att vara ute och spana och den är precis lagomt stor att stoppa ner och ha med i ryggsäcken.
Dessutom så måste jag bara få visa upp mitt tidigare impulsköp i veckan, nu ett av mina blivande projekt kanske med för jag har inte bestämt mig för om jag ska måla om honom då han har en massa färgskrap eller inte.
Om jag inte gör det så ska han få heta Meeko och vara en husky, målar jag om honom i vitt får han behålla både ras och namn men om jag gör honom svart/vit så kommer han att likna en karelare mer  eller kanske en border för jag kommer att försöka  behålla både ögon, nos och tungan på honom så frågan är ju hur jag ska göra helt enkelt.Så därför har jag valt att presentera alternativen här och ni kanske kan rösta på det ni tycker låter bäst/finast för enda alternativet skulle väl vara om man kan köpa två till och göra en av varje men de hade bara den här enda kvar, i alla fall när jag var in.
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Svart vitt enligt min tanke :)

Svar: Mhmm är nog mest inne på det jag med om jag kan få färgen att se bra ut..men jag får se vad jag får för respons
None None

2013-02-26 @ 16:50:45
Postat av: Anonym

Du har en väldigt intressant blogg och jag har läst den lite då och då ett tag. Men jag har varit så lat och aldrig kommenterat. Så jag tänkte att varje gång jag går in här så lämnar jag en kommentar ;)

Svar: Vad roligt att du tycker om den :) jo det är lätt att man blir lat och glömmer bort men ibland är det faktiskt kul att läsa vad andra tycker med ..så man inte blir helt introvert och bara skriver helt för sitt ego.
None None

2013-02-26 @ 18:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0