Visste ni detta om mig?

Jag har egentligen aldrig varit speciellt intresserad av att laga mat.
Vet inte varför men så ligger det till. Jag ser maten mer som något nödvändigt man behöver för att överleva men inget mer än så. Hur som helst så såg jag på tv igår. Växlade lite mellan kanalerna och fastnade för när Gordon Ramsey gjorde italiensk fritatta i stekpnannan. Tyckte det verkade vara en smidig rätt att göra fast den påminner ju en hel del i grunden om en vanlig hederlig svensk bondomelett. Nåja får se om jag ska våga mig på att göra en framöver. Det är ju aldrig fel att lära sig laga något nytt. För även om man inte tänkte bli västa stjärnkocken så är det ju roligt att kunna variera sig lite.
Sedan kan det ju också vara så att man inte blir så motiverad till att laga något när man bara äter själv men man kan alltid lägga saker i frysen och äta av senare eller göra matlådor till jobbet.Fast nu jobbar jag bara halva dagarna så det blir mer att jag fryser in saker om det blir över.
Tycker dock att det är roligt att se matlagningsprogram på tv och ibland snappar man ju upp något litet tips sådär.
Dessutom så förvånas man aldrig över vilket folk det finns i Kniven på strupen....vet inte hur mycket som är tillgjort i produktionen men om vissa människor kan ha den oredan o köket ja då börjar man ju undra,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0