Kallt och kallt

Glömde att titta på termometern innan jag gick ut imorse.
Fast jag var åtminstone förberedd på att det hade blivit kalllare i luften eftersom jag hör på radion så gott som varje morgon. Även om det i själva verket bara var runt 10-15 minus så bet det lite i kinderna när jag gick ner på jobbet.
Så gissa att jag är glad som tog mina yllevantar. Måste verkligen leta fram handskarna nu.Fast det finns ett ställe jag är glad att jag inte bor på.Inget ont om fjällvärlden nu men i Nikkaluokta hade det häromdagen varit -40 grader.
Det kan man verkligen kalla för svinkallt.Blev det så extremt kallt så tror jag att de allra flesta av oss skulle protestera mot att behöva gå ut.Hemska tanke.Vad jag ska göra idag?
Tja måste göra bort de sista ärendena innan jul så jag hinner slå in alla klappar i tid. Dessutom så har jag en pappa som snart fyller år så jag ska knåpa på en present åt honom också måste jag komma på ett rim till stundande tredje advent.Eftersom det inte är något Hjem ikväll då de sänder Musikhjälpen istället så planerar jag att försöka få ordning på mitt kvarter i Sims 3 till sist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0