Gott nytt år på er alla!

Tänker börja dagen med att önska alla läsare ett riktigt gott nytt år!
Hoppas att ni får en bra & lugn kväll med trevligt sällskap och en massa god mat. Som om man inte ätit nog av det i jul men man får ju passa på när det ändå är storhelg. Har faktiskt lyckats utöka julbordet med en rätt jag äter nämligen rödbetsallad. Annars är favoriterna nog rätt stående så som kötbullar, råkostsallad, skinka,äppelmos och blana men det är ju lite att variera mellan i varje fall. Ikväll ska jag i alla fall till min kära syster yster och fira in ett ryskt nyår. Alltså firar vi mellan 5-9 men det känns bra med tanke på att man inte är riktigt frisk än heller...fast och andra sidan så har vi bacillerna allihopa så därför har jag valt att följa med ändå.
Igår satt jag och såg på Peter Jöbacks musikalshow på TV. Känns faktiskt stort att ha fått se den live också :).
Kan inte förstå det här med varför många tycker att det är skämmigt att gilla musikallåtar när det finnns så mycket sådan musik som faktiskt är väldigt bra. Varför ska det anses så hemskt då?
Kanske är det en liten generationsfråga också men jag vet inte. Har alltid gillat Peter eftersom han har sjungit in så många av disneys låtar på svenska också så jag tror faktiskt att alla läger kan tycka om honom.
Missade tyvärr den första delen av showen men fick däremot se godbitarna ur den andra. Så som Guldet blev till sand och jag fick rysningar nu med av Come What May från Moulin Rouge som är en av de allra bästa musikallåtarna jag vet....och Nicole&Ewan är perfekta för de rollerna....de borde sjunga mer.
Fast nu kanske jag är lite nördig, okej men jag tycker ju om Nicole Kidman som skådespelerska också.Första gången jag såg en film med henne tror jag var när jag fick en DVD av brorsan som han inte ville ha för att han inte tyckte om den. The Others heter den. Alright storyn bakom kanske är lite tunn men ju mer jag tittar på den desto mer har den växt i mitt tycke. Sedan så har jag ju förstås sett Australia.
Fast nu var det inte musikaler jag hade tänkt skriva om idag. Inte enbart i alla fall.
Skapade en ny sim igår men blev inte riktigt nöjd med henne eller huset så jag måste gå in idag och försöka ändra så det blir bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0