Atjoo minst sagt

Alright. Nu är jag tillbaka. Åtminstone för att skriva några rader innan jag tänkte spela lite Sims igen. Har inte alls orkat sitta vid datorn faktiskt. Mestadels försökt variera sovplats eller suttit och slötittat i fotöljen på någon av alla dessa julfilmer.Med andra ord, NEJ det är ingen höjdare att åka på flunsan, i synnerhet inte över jul heller.
Först nu börjar jag få tillbaka någon orka att prata om känna att jag kan sitta uppe lite mer men näsan är fortfarande tätt och hostattackerna kommer &går.Så det tar nog ytterligare ett par dagar innan man hunnit kurera sig helt efter en sådan här omgång. Hoppas dock att man ska få vara bra igen åtminstone till nyår. Men det blir såklart att man inte vågar ta ut något i förskott heller med tanke på att man ju fungerar lite som en tvättsvamp.Så jag vågar inte ta ut något i förskott men nu tar jag vara på den energi jag har för tillfället istället och försöker göra bort lite saker som inte har blivit avklarade förän nu.
Hoppas att alla ni andra har haft en skön jul i alla fall :).
Fick några av de sakerna jag önskade mig i julklapp också så det är jag nöjd med även om jag hade kostat på mig själv ett par julklappar med i år.Ett paket kom faktiskt med posten den 24/12 så det ligger och väntar på att jag ska hämta ut det..eller ja det kom redan den 13 på lucia men kunde hämtas ut tidigast den 24 : och då var ju allt stängt + att jag blev sjuk.Fast det är bara roligt att ha något att få se fram emot. Ni behöver inte heller oroa er, ni kommer att få se vad som är i då jag landat hemma igen. Skulle ju eg börja jobba den 3 som ä en fredag och jag funderar faktiskt på att fara hem då så jag hinner vara hemma lite också ligger ju paketet bara kvar i två veckor efter ankomst till utlämningstället.Fast jag hade ju inte räknat med att åka på flunsan heller såklart då.
Sedan har vi inte fått någon snö alls än. Det känns trist faktiskt speciellt som man vill komma igång med skidåkningen men den kommer får vi ju hoppas.Bättre sent än aldrig. Fast nog är det konstigt att det är December och inget vitt alls på marken.Nej nu ska jag nog lägga mig och vila en stund medan spelet laddar upp tror jag, för även om jag känner mig piggare så är det ju fortfarande en bit kvar innan jag är riktigt frisk igen.
(PS. Ni som vet när man ska vara i farten för att köpa ett SYNAS här på blogg.se kan väl tala om det för mig..snälla? DS)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0