Kalas

Igår så var jag borta hela dagen.
Åkte hem till päronen efter jobbet för att fira mamma som fyllde år.
Åt gott och passade på att fota lite. Liljorna hade kommit igång att blomma ute i rabatten och till min stora förvåning så hade en rosenskära också kommit upp. Satte ju några sådana där med men inte har det gått bra för dem inte, så det blir inga nästa är men snokörten däremot är en favorit som insekterna också verkar gilla. I alla fall har det varit massor av humlor där i sommar, men jag har sett lite fjärilar.
Annars så ska jag bara ta det lungt idag , eller inte jag glömde några saker hos päronen igår som jag måste åka ut och hämta inför morgondagen då Ostindienfararen Göteborg kommer på besök igen så det blir väl ännu mer god mat till lunch idag kan jag tänka mig.
Också blir det förmodligen badminstonspel med systerns ena tös sedan och jag tänker inte missa 1500 meterfinalen ikväll, måste ju se hur det går för Abeba.
Sedan är det ju dags för både höjdhoppskval(damer) och spjutkval(herrar).
Blir en hel del TV tittande samtidigt som jag spelar Sims men jag kan liksom inte bestämma mig för att göra en sak. Hade ju ont i huvudet ett tag så då blev det mindre av båda delarna men de senaste dagarna har det faktiskt känts bra igen så jag är lur på om huvudvärken kan ha berott på överansträgning, vädret eller om det var någon form av migrän.Nåja det känns väldigt skönt att det är bättre igen i alla fall och jag försöker att tänka mig för lite mer nu.
Gör mer kortare pauser men sitter inte konstant vid skärmen när jag är hemma i alla fall . Tror det underlättar lite att försöka göra andra saker med så man inte bara blir sittandes.
Pysslar ju en hel del oc projektet går framåt så sakteliga, började med golvet i badrummet i helgen också)det blir ett i trä ändå) sedan får ajg se om hela väggen ska bli mosaik eller om halva får bli målad panel..har inte bestämt mig riktigt än där men det händer i alla fall saker. Fast jag försöker ta rum för rum som planerat även om jag grundat i nästan hela överdelen utom hallen.
 

Kommentarer
Postat av: ˟ Photospiration

Svar: Tack så mycket! :D

2013-08-15 @ 16:00:55
URL: http://photospiration.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0