TSR Workshop

Igår när jag satt och laddade ner saker till Sims 3 hittade jag en bra sak. Ett program för att göra eget material i. Nu kanske vissa av er tänker..bara det inte är som Sims PE som finns till tvåan och jag måste erkänna att jag tänkte något liknande.
För hur många av er som spelat och provat det har inte suttit och slitit ert hår i ren frustration. Endera på grund av den långa laddningstiden eller för alla kraschar.
Nåja bestämde mig i alla fall för att prova att ladda ner det här nya då jag tycker det är kul att kunna göra en del egna saker till spelet och man kan ju alltid avinstallera program annars om man inte är nöjd.
Oj säger jag bara,, har visserligen inte hunnit prova det så mycket än men det verkar verkligen mycket bättre. Även om det bygger lite på samma idé så var det här betydligt mer snabbladdat och översikten var också bättre indelat i kategorier och underkategorier så det känns faktiskt spännande och kul att få utforska det mer sedan :). Har redan nu en idé faktiskt om en sak som jag vill göra så vi får se hur jag lyckas med utförandet. Ska kolla igenom beskrivningarna som finns och se hur pass jag kan lyckas.
Programmet som verkar lovande heter i alla fall TSR Workshop och finns att ladda ner för alla som är medlemmar på http://www.thesimsresource.com, kolla under Fetured Items för Sims 3 och bläddra ner på sidan under Studio Spotlights ska det finnas en liten grön ruta ni ska klicka på eller gå in här http://thesimsresource.com/workshop/ 
Dessutom så har jag kommit på mig själv lite med att mest ha skrivit på sistone här på bloggen fast sedan idag ska jag allt lägga in några riktiga godbitar till bilder här :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0