Trots att..

Trots att jag ordagrant bett vissa att inte skriva kommentarer på den här bloggen hände det igår. Jag fick en kommentar som gjorde att jag ifrågasatte varför jag gör det här och svaret är enkelt.
För att jag vill att ni ska ha något att läsa som inte bara innehåller en massa tomma ord. Då ska inga kommentarer om hur usel bloggen är kunna sticka hål på det faktum att jag alltid älskat att skriva för det vore fel av mig att låta det påverka mig även om jag irriteras av det. Nej det vore direkt fel av mig utan istället så fortsätter jag för att jag tycker det är roligt :)
Hann inte göra färdigt teckningen igår men visst hopp finns om att den ska bli klar idag istället men jag hoppas att jag kunnat visa er på den hårda attityd som finns bland barn&unga på nätet idag.
Tänkte fråga om det var någon mer än jag som såg film i påsk ?
Gick två riktigt bra filmer tyckte jag. Hade visserligen redan sett En riddares historia ett par gånger innan men den är alltid lika bra. Inte minst för insatsen av den sedan några år allt för tidigt, bortgågne Heath Ledgers lysande porträtt av den unga riddaren William.Jag älskar ju den här tidseran med så det kanske inte är så konstigt att jag 
För att byta lite genre såg jag sedan äventyrskomedin Fools Gold och bitvis funkade det så bra att både mamma och jag satt där och drog på smilbanden även om rollerna var lite väl stereotypa fast det blir väl lätt så i vissa typer av filmer.Fast den här gick i alla fall att titta på ändå vilket är rätt ovanligt då jag vanligen föredrar filmer med lite mer innehåll men nu passade den in, kanske för att skådespelarna var bra också ville jag se något som var lite lättsammare.
Sedan är jag grymt besviken på en person. Jag tänker inte säga vad hon heter på MSP men om hon läser det här vet hon varför. Hon gjorde som en annan gjort före henne hade i alla fall en massa olika gubbar , några som hon var elak ifrån och jag hade blockat henne sedan var hon en av mina vänner från en annan.
Varför gör man så då man bara förlorar på ett sådant beteende i längden själv?
Det hela gör det dessutom inte lättare för att man ska våga lita på folk och vilja vara vänner med allt för många och ändå ska MSP vara en sida man ska ha roligt på och jag kan inte tycka att man ska behöva vara med om sådana här saker om maxåldern för sidan är 15.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0