Segar MSP för dig med ?

Laggar MSP fortfarande för dig med? Det gör det periodvis här än, åtminstone blir sidan långsam när det är hög belastning så det är delvis därför ni inte har sett så mycket av mig inne på sistone. Dessutom har jag fortfarande en del av förkylningen kvar så jag vilar mer fast den värsta tröttheten börjar trots allt att släppa så jag är förhoppningsvis på bättringsvägen.Dessutom så vill jag veta en sak.
Varför reagerar inte fler över de som klättrar snabbt på topplistorna i intjänat och lvl ?
Tänk efter nu vad som verkligen är möjligt att tjäna på kort tid för även om man använder sig av de så kallade boostarna så tycker jag att man får jobba en hel del för att man faktiskt ska vinna något på det.
Det har hänt att vissa anklagat mig för fusk med men sanningen är den att jag slitit i snart tre år för att nå dit jag kommit idag.Visst kan man tjäna in 5000 sc på en bra dag om man verkligen lägger manken till och inte gör så mycket mer än att samla men jag tror det mer vanliga är runt 2-3000 och då är det fortfarande väldigt bra för det är jobbigt att sitta och samla med i ett så jag tror ingen håller för.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0