Hemmkommen

Då var man hemma igen då.
Lite att se på tvn faktiskt så då sätter jag mig en stund till här istället,
Bättre det så kan jag bygga lite mer i Sims 3 nu när jag fått massor av inspiration...egentligen till att skriva men jag måste kolla in min historia jag tänk mig imorgon..vill inte börja på den nu för då är jag rädd att jag kommer ligga halva natten men nu har jag i alla fall en titel att gå på...vad den blir vill jag inte riktigt säga än utan jag måste komma igång mer med projektet. En bok gör ju trots allt inte sig själv, den ska ju skrivas med och det brukar inte fungera om man tänker allt för mycket faktiskt utan det måste få komma av sig själv.
Visst kan man ha en grundtanke men man ska samtidigt inte vara allr för låst vid den, finjusteringar på stadshuset kan jag dock göra utan problem tror jag.Vad jag har haft för mig idag som fått sådan energi?
Jo var och lyssnade på Mikael Niemi när han pratade om sin nya bok också pratade han om en del andra saker med bland annat om hur han började skriva så en dröm vaknade hos mig igen. Jag kanske borde våga..jag skrev ju en bok och la ut den via nätet men ju mer jag tänker på det, desto mer ofärdig känns den faktiktiskt fast gjort är ändå gjort &dessutom har jag en annan historia istället jag kan damma av och jobba riktigt med.
Allt som behövdes var kanske att få tilllbaka det där drivet för att skriva som jag inte haft på ett tag men nu känner jag att det börjar klia lite i fingrarna på mig igen men vi får se..hoppas att det inte går i baklås igen bara.
Tror dessutom att det var länge sedan jag skrattat så mycket att jag nästan fick ont i magen och jag tror övriga åhörare (medelålder hög)höll med på den punkten faktiskt, tyckte kanske att det var lite synd att inte fler yngre hade hittat dit men dagens bredd på underhållning är ju just det, bred.
Så det kanske är lätt att missa att en vinnare av Augustpriset som också skrivit som han sa själv: en viss ful gul bok kommer till stan ;)
Har inte läst den själv men jag ska kika om jag hittar den på second hand också tänker jag önska mig Fallvatten när jag fyller år :P 
Dessutom så tycker jag att människan, om man får kalla honom det, jo han är ju faktiskt en människa , han har så mysig dialekt. Ni vet den där äkta norrländskan uppifrån Pajala och tornedalskan.
Visst kan det vara svårt att förstå om de pratar riktgit på dialekt men då är det ju lika svårt att förstå dem från Skåne :P i alla fall om man inte bor i någon av landsändarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0