Halloj, hejsan!

Hejsan på er alla :)
Idag skiner solen och det verkar bli en sådan där fin vårdag som man egentligen skulle vilja vara ute på.
Men nåja får se om jag går en sväng i eftermiddag, efteratt jag har gjort bort städningen och sökandet efter USB minnet.
Kollade ju bara lite snabbt efter det igår men gick förstås bet, fast någonstans ligger det ju , hoppas jag måste be mamsen kolla hemma hos dem med för säkerhetskull.
Fast nu hade jag tänkt skriva om en annan sak nämligen om varför jag tackar nej till de flesta vänförfrågningar på MSP.
Vissa tycker säkert att jag tjatar nu men fundera istället på varför jag behöver upprepa vissa saker. Jo helt enkelt för att några inte lyssnar.
Jag är helt enkelt INTE intresserad av att bli vän mot autos, presenter eller för att ni vill ha vänner i hög lvl utan jag vill ha vänner som man kan prata med allt om, allt mellan himmel&jord och inte bara MSP.
Så säg inte att jag är otrevlig om ni aldrig har pratat med mig , för då har ni gjort fel från början och sådana vänner som förolämpar mig på ett eller annat sätt accepterar jag givetvis inte.
Dessutom blir jag fortfarande INTE ihop med någon heller så killar , sluta tjata. Varför?
Jo helt enkelt för att jag inte vill då detta bara är ett spel som ska handla om att ha roligt , inte för att andra ska tjata på en så man känner sig mer eller mindre tvingad till saker och bara för att jag säger nej så innebär det inte att jag är elak eller vill såra någon medvetet på samma sätt vissa gör när de väljer att skriva taskigheter till mig.
Vidare vill jag också tillägga att oftast när jag går runt i chattrummen och samlar så svarjar jag inte om man försöker prata med mig, en del gånger är folk direkt oförskämda och skriver att jag är både elak, snobbig osv men jag har helt tydligt upplyst flera gånger om att det är bättre om ni skickar iväg ett meddelande för dem går jag igenom regelbundet & svarar på allt eftersom.
Också säger vissa att det inte angår mig vad andra gör men jag tycker man ska följa reglerna på sidan och inte ge ut någon privat information alls och det är väldigt barnsligt att ifrågasätta de här reglerna.
För kunde det hända i Kumla kan det hända var som helst för det är ju tyvärr långt ifrån alla som är ärliga på nätet och verkligen är den de säger så visst ska man tänka på det och  vara mer försiktig med vad man säger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0