GRATTIS MSP

Idag fyller MSP år så först vill jag börja med att säga ett stort grattis.
Trots att jag har haft mer funderingar på att lägga ner på sistone så har jag ändå gjort valet att fortsätta spela än så länge mycket tack vare att jag fortfarande tycker det är bitvis roligt.
Det som gjort det jobbigt tror jag är alla dessa som *jagar* en för att man är i högre level eller mer känd. Helt enkelt de som kan skicka fem-sex och ibland fler vänförfrågningar till en i rad och inte verkar förstå varför man säger nej upprepade gånger. Samt alla dessa som börjat tigga saker, jag menar vill man ha något jättegärna så får man väl jobba lite för att få det själv också , inte bara tro att man ska få allt serverat på silverfat genom tjat.
Glöm inte bort att vi som är höglvl har jobbat oss upp och faktiskt varit lvl 0 en gång vi också . De allra flesta av oss har kämpat på i det tysta för att nå framgång och inte tagit till dessa smådesperata knep för att bli något så som att tjata eller ljuga om saker bara för att få uppmärksamhet.
Den främsta anledningen också till att tjat sällan funkar är att de allra flesta förr eller senare tröttnar på en då det blir väldigt jobbigt att lyssna på samma sak i längden och när det gäller att ljuga om något bara för att få uppmärksamhet , hur långt är egentligen ok att gå ?
Jag tänker främst på de som ljuger om cancer eller att någon närstående har dött bara för att man ska tycka synd om dem och kanske ge autos&presenter. Vad hjälper det att man får det om man nu faktiskt pratar sanning ?
Förr eller senare kommer vi alla i kontakt med det ändå och då, först då kanske det klarnar vad som verkligen är viktigt här i livet.
Om jag skulle komma med ett råd om hur man blir känd på MSP ?
Gör filmer och ARTBooks för att DU själv tycker det är roligt,hitta en egen stil som du själv gillar och våga stå på dig för den men mitt bästa råd är nog helt enkelt något som man kan komma rätt långt på annars också:Gör dig inte till så mycket för att andra tycker du ska se ut på något visst sätt utan, stå på dig och våga vara dig själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0