God morgon

God morgon på er alla glada bubblare där ute.
Nu börjar en ny dag igen.
Var det någon mer än jag som kände sig lite tröttare än vanligt när ni klev upp i morse ?
Inte så konstigt när vi faktiskt har tappat en timme och det tar väl lite tid innan man hunnit ställa in klockan rätt.
Gick igenom pärmen där jag har mina färdiga teckningar i helgen och gjorde faktiskt ett riktigt fynd som jag ska försöka göra klart idag så ni får se det här :)
Dessutom så vill jag påmnina er om varför jag INTE godkänner några vänförfrågningar mer än i undantagsfall.
Jag vill helt enkelt prata med folk ett tag innan för att jag ska känna mig säker på att ni verkligen bryr er och inte bara försöker utnyttja det faktum att jag råkar vara i hög level för egen vinning.
Dessutom vill jag också lägga till att jag INTE heller gillar när folk tjatar på mig så snälla sluta med det, för det blir jättejobbigt i längden när vissa frågar samma sak kanske 10 gånger i rad.
Det tror jag vem som helst skulle tycka blev väldigt störande i längden och inte bara jag men jag har ett råd att komma med till alla er som tigger presenter.
Glöm inte att vi som är höglevel nu varit lvl 0 en gång vi med och fått kämpa oss upp själva och vill man verkligen ha något kan man spara ihop till det själva och inte bara förvänta sig att få det av andra.
Fast det här är bara vad jag tycker och min mening men jag tror faktiskt också att det här är en av anledningarna till att så många har slutat på sistone. Endera lessnar man på allt tigg om saker eller så får man ta emot så mycket skit att man helt enkelt inte vill stanna kvar på sidan eftersom det mår man ju bara dåligt av.
Har skrivit det förut men nu tar jag upp det igen, det är bland det fulaste man kan göra och fegaste för den delen, att snacka skit om någon man inte ens känner eller har träffat via nätet.
Visst kan det ibland hända att jag har överilat mig men de allra flesta gånger när jag postat prt screens på meddelanden här på bloggen så är det faktiskt inte jag som har börjat tjafsa utan jag har blivit beskylld för att vara både det ena och det andra som jag verkligen INTE är.
Om allt i grund och botten sedan handlar om folks dåliga självkänsla så SLUTA, det blir inte bättre av att ni är taskiga mot andra som kanske redan mår dåligt ochd dessutom har jag svårt att tro att ni vill att andra skriver liknande saker om er .
För det år något man också ska känna till att man faktiskt inte är så anonym på nätet som många verkar tro när de gömmer sig bakom flera alias osv.Det mesta går ändå att spåra via till exempel genom datorns IP nummer det vill säga adressen på nätet som fungerar som ett tumavtryck, man lämnar efter sig det på de sidor man besökt.
Så i längden tror jag inte att någon tjänar på ett sådant beteende och till er som sitter och ljuger om sjukdommar, döden (olyckor) osv bara för att få lite uppmärksmhet säger jag också SLUTA!
Det är respektlöst det ni gör och folk som har någon anhörig som tex har cancer eller har det själva kan ta väldigt illa upp av det sättet själva ordet behandlas på.Så lägg ner, det kommer bara fram i slutänden när det visar sig vara en lögn.
Nej det här blev visst lite längre än vad jag tänkte mig men jag tror jag har fått sagt det jag ville säga. I alla fall de viktigaste delarna och ni som inte tycker om att läsa behöver ju inte titta in här och kommentera för den här bloggen gör jag för de som gillar text &att få lite mer innehåll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0