Fler än jag ?

Fler än jag som börjat tröttna på MSPs lagg?
Så fort det blir lite mer trafik på sidan känns det som om den blir onaturligt seg av någon konstig anledning,.
Hur jag vet att det inte är datorn som är seg ? Jo alla andra sidor går bra utom just moviestarplanet som hackar.
Nu har jag visserligen inte varit inne på några dagar även om jag har suttit vid datorn utan jag har spelat Sims 3 mestadels istället men jag menar det vem vill vara på en sida som knappt fungerar ?
Dessutom kan jag tycka att då MSP har en support &en ADMIN så borde ju någon av dem ta tag i det och försöka lösa problemet eftersom det förekommer så gott som jämt när det är lite mer trafik på sidan eller när ett nytt tema är inlagt.
Det tycker jag är det minsta man ska kunna kräva som betalande VIP medlem, att sidan faktiskt ska fungera oavsett vilken trafik det är på den för sker ingen ändring så tror jag att de bara kommer att tappa fler och fler medlemmar.
Åtminstone delvis så är det det här krånglet som har lett til latt jag har bestämt mig för att inte betala in en ny omgång av VIP och då har jag ändå varit det nästan hela tiden jag varit här.
Jag tänker dock inte sluta helt utan loggar in för att sköta mina boonies, prata med vänner och göra en och annan AB. Fast på helgerna kommer jag nog inte vara inne så mycket om lagget fortsätter men jag tror de flesta av er märkt att jag varit inne mer sällan redan.
Om någon mot förmodan vill hålla kontakten med mig utanför MSP och ni råkar ha msn eller skype  så skicka er kontaktadress och varför ni vill prata med mig i en kommentar här så hörs vi!
Efter det här kommer jag att skriva mer om Sims 3 och lägga in mer bilder här på bloggen bara så att ni vet att den förändringen också kommer att ske, men det är fortfarande jag Connie som skriver som vanligt!
Kramen på er/Ha det så kanske vi hörs , ses eller vad man nu ska säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0