Ojdå

Ojdå när jag loggade in idag hade jag 19 olästa meddelandnden och 31 stycker förfrågningar. Detta är bara över en helg kan jag säga och igår var jag ändå inne lite fast jag spelade visserligen mest Sims.
Det här beskriver bara lite varför jag tycker att MSP blivit jobbigt när så många ska tjata på en och inte kan respektera att man gör ett val. Man kan helt enkelt inte bli vän med alla, det går ju inte irl heller för det skulle bli väldigt jobbigt.
Skicka ett meddelande istället om ni känner att ni vill prata med mig för jag vill inte att folk bara lägger till mig för att jag är höglvl . Dessutom så underlättar det när vi ska prata med varandra om vi har något gemensamt intresse annars kan jag inte se att det ger så mycket för någon part faktiskt. En del undrar också vad jag är intresserad av och då rekoenderar jag er att kolla runt lite här på bloggen först så tror jag det blir rätt uppenbart.Åminstone en del av de saker som jag tycker om tror jag syns rätt bra.
Vad jag haft för mig förutom att spela Sims den här helgen ?
Igår gjorde jag ju inte så mycket men idag satte jag mig och såg en av de två filmer jag köpte när jag följde med pappa för att handla.
Hundpensionatet hette den och var sådär lagomt charmig.
Visserligen kanske mer en barnfilm men jag vet inte, jag skrattade i alla fall gott åt vissa sekvenser i den även om många med hundarna kändes allt för tillgjorda. Så om jag ändå ska sätta någon form av betyg på den så får den en trea eftersom den trots allt ibland var underhållande


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0