Nu så :)

Idag trodde jag faktiskt inte att det skulle kännas så mycket efter gårddagen. Jag brukar ju klara mig undan men allt eftersom jag mjukat upp så känner jag mig rätt mör efter allt promenerande mellan ridskolan, travet och sist men inte minst bussen.
Så idag tänkte jag bara ta det lungt och röja upp lite här hemma, det behövs ju det med. Dessutom så började jag med ett hus i Sims.Insåg att det jag hade påbörjat inte passade in i kvarteret riktigt utan jag fick lov att börja med ett nytt och riva det andra.Tur att jag skissade på en ritning igår ändå också återstår det ju en del jobb förståss. Nu tar jag dock ett steg i taget när det gäller att ladda ner. Vågar ju kanske inte satsa för fullt än heller ut i fall att det skulle krascha igen men jag hoppas att jag ska kunna undvika det den här gången.
Tänkte försöka hålla mig inom ramen för möjliga hus att bo i nu utan att de för den skull blir för stora .
Så här ser det hitills ut en grundform som jag dessutom upptäckt går att variera en hel massa, är ju inte klar med tomten än heller men jag håller på att fundera lite på vad som ska finnas..garage och växthus kanske medan poolen kanske känns lite väl lyxig eller vad tycker ni ?

Kommentarer
Postat av: Fjonkan

Vad är msp och hur gör man?

Svar: du hittar sidan på moviestarplanet.se resten förstår du nog av informationen där om du är intresserad av att spela
None None

2012-09-25 @ 15:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0