Morgon

När jag gick till jobbet imorse var det alldeles dimmigt.
Nu har det visserligen klarnat en del men det känns fortfarande ändå mer höst än det har gjort tidigare. Kanske mycket för att det har blivit kyligare i luften också.
Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra idag men troligen så ska jag försöka göra färdigt ett projekt som jag har påbörjat.
Blir det bra kanske jag lägger in en bild här sedan på det färdiga resultatet. Måste börja från grunden och göra en sak jag inte gett mig på tidigare nämligen så det kan ta lite mer tid* råkade försvinna färg där det inte skulle göra det också måste jag täcka några bläckfläckar som jag inte har blivit kvitt.
Dessutom så avinstallerade jag Sims imorse och jag vet nu förmodligen varför det kraschade i uppladdningen. När jag skulle avinstallera Djurliv fanns ingen avinstallationsfil till det utan jag fick helt enkelt gå in och ta bort det samt orginalspelet manuellt. Kändes ju extra surt sedan jag suttit och installerat golven men..men nu ska det väl ändå bli bra med en ominstallation till helgen när jag hämtat resten av skivorna.
Dessutom kan jag ju fortfarande lagra både golvbilder och tapeter så länge på minneskortet tills vidare. Men jag har samtidigt insett värdet av en ordentligt sorterad mapp med allt nerladdat innehåll, jo jag hade som tur var lyft ut den men en hel del jobb återstår innan jag äntligen kan börja spela hemma  igen.
Redan varnat päronen för att jag formligen kommer att bo vid deras dator till helgen*där fungerar det ju* och dessutom så blev jag inte riktgit klar med huset jag påbörajde innan jag åkte hem :P
Visserligen flyttade familjen Delacruz in , mamma Mariana, pappa Jorge, flickorna Estelle och Adelita samt birman Alba och chihuahuan Tika och jag möblerade våningsplan ett men jag hann varken börja inreda våning två eller planera den övriga tomten så den spänningen har jag ju kvar :)
Helt klart är att de kommer att skilja sig lite från de övriga husen jag brukar göra men nu har jag åtminstone två familjer i kvarteret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0