Dramtisk dag

Hejsan på er allihopa.
Nu ska jag berätta vad som hände i fredags när jag skulle åka ut och hälsa på päronen som jag oftast gör på helgen.I alla fall när bussen nästan var framme så hörs ett konstigt ljud och det börjar ryka från den bakre delen så chauffören stannar en första gång för att försöka rätta till det.
Men när han ska starta bussen igen så blir det bara mer rök så han kan inte köra vidare utan han ringer efter en ersättningsbuss som ska vara 10-15 minuter bort. Det är bara jag och en till tjej på bussen och hon bestämmer sig först för att promenera istället. Sitter kvar och funderar i fem minuter innan jag också bestämmer mig för att gå den lilla biten.
Så vi gör faktiskt sällskap från busshållplatsen och det visar sig att hon bor i närheten av mina päron och vi pratar lite. Dumt nog frågade jag aldrig vad hon hette :P men i alla fall så får vi säga åt några andra som står och väntar att bussen kommer att bli sen på grund av missödet.
Det enda som var tur i oturen var väl att det ändå var så pass nära att det gick bra att promenera istället så vi inte hade behövt bli ståendes längre bort men det var ju helt klart en ovanlig upplevelse ändå för som tur är kan jag inte säga att det tillhör vanligheterna att en stadsbuss går sönder. Fast någon gång ska väl vara den första att något faktiskt händer på alla år man åkt buss med.
Sedan är man väldigt glad att det gick bra men man blir ju ändå lite skakis när sådant där händer då det troligen rörde sig om ett motorhaveri eller bromsfel men mer att det var motorn eftersom det inte gick att starta bussen igen och att den fortfarande rök som bara den. Egentligen blir det ju två saker man får vara glad över då, först och framst att det inte gick värre samt att det blev stopp när det blev. Det var ju egentligen inget annat att göra än att gå.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0