Äntligen

Igår la jag in hela Sims 2 igen på min dator där hemmavid.
Ja inklusive alla expansionspack och prylpaket som jag har(alla utom två). Fast hur som helst den glada nyheten är att jag äntligen fick det att fungera igen så förmodligen var det några spelfiler som hade klatrat sig. La i alla fall in min downloadsmapp igen och våndades medan det laddade upp men det gick bara fint så jag kunde göra ett nytt kvarter.
Gjorde också mni första familj bara för att upptäcka att jag faktiskt inte hade tagit ner så mycket sedan jag bytte dator sedan den gamla av någon anledning pajat.
Turligt nog vet jag ju var jag hämtat de mesta sakerna så det är bara att börja om igen men det känns ändå skönt att vara tillbaka på banan även om det blir en hel del timmar innan jag kan vara riktigt nöjd.
Också ska jag se till att hålla ordningen på det jag plockar ner med eftersom det är mycket smidigare att göra så för skulle ett objekt krångla kan jag ju gå in och bara ta bort den saken istället för att ta bort hela mappen.
Så idag ska jag börja med att ta ner saker för att sedan lägga in ltie mer väggar och golv innan jag ger Logan och hans katt Mr Muffins ett hus att bo i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0