Virrpanna

Vissa dagar är sådana där dagar när allt bara blir fel , eller åtminstone vissa saker. Som imorse när jag gjorde den vanliga kollen på vad jag skulle ha med mig nycklar , mobil och ja vad var borta?
Busskortet såklart. Skulle ha börjat söka tidigare men jag hittade det ingenstans så jag blev mer och mer säker på att det låg i någon av mina ryggsäckar.
Vände upp och ner på båda när jag kom till jobbet men tji fick jag , forfarande inget fynd. Fast mest trolig är ändå att det ligger kvar hemma någonstans eller är ute hos päronen sedan jag var där senast.Mamma sa att hon inte hade sett till det men man ver ju aldrig heller så det blir att söka senare när jag kommer dit.
Dessutom glömde jag min macka till fikat som jag hade gjort på grund av att jag fick stressa iväg så det var bara att gå förbi pressbyrån.
Så nu undrar jag..vad mer kommer att hända idag när det började så här långt ifrån bra...nåja får försöka att låta bli att stressa upp mig något mer även om det är lättare sagt än gjort men det blir i alla fall till att betala på bussen idag, men vi kan kalla det här för en avig dag ja.
Kan ju ha att göra med att jag vaknade vid fyra imorse och inte kunde somna om av någon anledning,låg och snodde mig tills dess att väckarklockan ringde vid sextiden och då var det ändå dags att gå upp och klä på mig samt att göra bort en del sysslor innan helgen som att slänga soporna och sådant.
Tänkte gå upp och kolla läget sedan och ta kort om mina saker blivit uppställda på hyllorna ännu. hade tänkt fota en finn höstlönn vi har vid ingången till jobbet också men idag är det såklart ett grådassigt höstväder igen så jag får se hur det blir.Annars kanske jag har andra bilder att lägga upp här sedan också ska jag såklart spela Sims.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0