Morning

Morgon på er allihopa och hejsan.
Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme ?
Tycker det där är lite svårt att komma ihåg själv nämligen så det är tur att media brukar upplysa om det innan men man behöver ju inte kliva upp mitt i natten och göra det som vissa tror.
Datorn ställer ju in sig själv men nu har jag fixat mikron&klockradion så de går rätt.
Min mobil är lite speciell så den har jag också fått rätta men visst det är ju bra om man kommer upp i tid på morgnarna eller hur ?
Nog för att det tar halva dagen innan jag alls kommer igång med den här förkylningen.
Sedan tänkte jag ställa en liten fråga, hur många är det som gillar det nya chattrummet på MSP?
Jag gillar det INTE alls. De andra chattrummen är bättre för där hamnar ju bakgrunden mer som en kuliss, men en del i det nya ligger ju framför så man ser ju inte vad som händer bakom publiken.
Det borde de ändra på tycker jag sedan funderat jag också över varför så många ljuger om saker i forumet bara för att folk ska tycka synd om dem &ge dem saker ?
Det är ju INTE rätt att ljuga om en sjukdom eller till exempel en olycka utan det är väldigt respektlöst mot de människor som faktiskt är med om sådana saker., så snälla sluta upp att ljuga om sådana här saker för att ni tror att ni ska vinna något på det.
Kommer sanningen fram att ni har ljugit så lovar jag att folk kommer att bli arga på er och det vill ni väl ändå inte ?
Dessutom gillar jag inte att vissa tycker att man är elak för att man är ärlig.Ibland så kanske det är bättre än att gå runt och ljuga för sig självgenom att tycka som alla andra.
Och man ska väl få säga vad man tycker eller hur utan att bli kallad en massa taskiga saker för det.
Fast nu säger ju jag bara vad jag tycker, jag kan inte bestämma över någon annan men jag blev sviken av en barndomskompis, plötsligt en dag var jag inte viktig längre att vara med utan hon bara bröt kontakten och jag hade åtminstone föredragit om hon hade varit ärlig i det läget o sagt som det var.

Kommentarer
Postat av: Marlinda (Msp)

Ja håller helt klart med dig!^3^
Men hur gammal är du?(:
Du behöver nt svara på det!c:

Svar: Som sgt det är en av de frågor jag inte tänker svara på för att jag inte tycker att någon annan behöver veta min exakta ålder.
None None

2012-10-28 @ 15:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0