Hann inte

Morgon på er alla.
Igår hann jag inte riktigt med mig alls .
Åtminstone inte med det jag skulle göra men håll utkik här idag så kanske ni har mer tur och det dyker upp endera nya foton eller ett kollage med fina Simstapeter.
Vad jag då gjorde istället ?
Först så var jag lite tråkig av mig och gjorde något som jag skjutit upp för länge nämligen att städa hela lägenheten :P
Skrämde dammråttorna på flykt med andra ord också var Paris.Laa här en stund på fika och vi hade det trevligt.
Sedan tog jag det mest lungt resten av kvällen och slappnade av utan att egentligen göra någon större nytta(om man räknart bort att jag lyckades sparka igång Homecrafter) som har en benägenhet att vara lite segt ibland, åtminstone i själva uppstarten.
Fast igår gick det bara galant så jag kunde lägga in alla tapeter jag hade hämtat ner plus att jag satt och funderade på vad jag ska göra åt mitt egna badrum som känns väldigt sunkigt kompa den övriga bostaden.
Har aldrig gillat färgvalet där inne som gör att det känns väldigt mörkt om man inte har lampan tänd vilket man måste för att alls se något och det är gott om vita fläckar i golvmattan.ja
Kan tillägga att huset är från 60-talet och jag tror att de åtminstone har gjort om målningen i just samma badrum en gång eftersom det finns en färgburk kvat i mitt förråd.
Sett på nätet dock att man ska kunna måla med sådan där specialfärg och det är något jag måste fundera på att göra. Känner mig nästan som en sim nu *skratt* . De gillar ju stora och ljusa rum. nåja storleken kan man ju inte åtgärda men väl färgen + att jag har några emaljskador på badkaret som också skulle behöva täckas igen.
Nåja ska ta mig en funderare och prata lite med pappsen så får vi se vad som händer men det vore ju skönt att få lite ordning där inne också.
Dessutom funderar jag på att skaffa ett litet väggvitrin så jag kan byta plats på mina ponnysar och modellhästarna så de slipper stå framme och bli dammiga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0