Goder morgon

Morgon på er allihopa.
Eller frågan är hur jag borde börja dagens inlägg faktiskt eftersom jag vaknade vid tretiden i natt och fann det helt omöjlgit att somna om.
Fastän jag försökte så gick det inte speciellt bra och vid sex ringde väckaren så jag var tvungen att kliva upp även om jag helst hade legat kvar. Fast då hade jag med största sannorlikhet också försovit mig och det ville jag ju inte göra.Så något säger mig att jag kommer att vara lagomt trött och lite seg i tanken idag av någon konstig anledning.
Nåja annars är det en fin höstdag ute och solen skiner så det kanske blir en promenad innan jag går hem senare. Har ju visserligen inte med mig kameran men man kan ju inte gå runt med den jämt även om man borde när det är fint väder.
Det här får mig att överväga att faktiskt skaffa en kompaktkamera med men man blir ju så petig när man har vant sig vid systemen.Så nej det får vänta i sådana fall helt enkelt.
Annars så tänkte jag försöka göra lite nytta idag med innan jag ska sparka igång Homecrafter och lägga in de tapeter jag har skapat.Ni kanske får se ett axplock av dem här senare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0