Den första

Idag så kom den första snön ner från himlen.
Inte var det mycket , utan det är så att det täcker uteplatsen utanför mitt fönster men marken runt omkring är fortfarande bar till den större delen i alla fall.
Fast det kan ju komma mer då det har blivit betydligt kallare i luften och det ser verkligen mer kylslaget ut.
Usch tänker vissa men jag hör faktiskt till den delen dom gillar vinter, snö och kyla. Inga problem tycker jag, värre är när det ska slaska bort och man inte kan börja åka skidor.
Brukar ju inte vara den som sätte upp några mål direkt på min träning men i vintee tänkte jag försöka mig på 10 mil om jag kan börja i tid. Körde ju i alla fall sju ifjol vintras och det är en bedrigt för en som inte åkt skidor sedan skoltiden utan mer tyckt att det varit en pina att ta sig ut, men pappa var smart och visade mig hur bra man kan spåra djuren. Så jag tänkte satsa på att försöka få några riktigt fina älgbilder i vinter om de använder samma stigar och det brukar de ju göra också får jag ju ge mig ut i ottan någon morgon helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Alice

Jag gillar din blogg Connie.Gillar du att MovieStarPlanet har förendrats?

Svar: Man tackar, det är väl både och där dock..det känns rörigare tycker jag och det hade räckt med att de ändrade forumet tyckte jag, inte sakerna i chattrummen tex.
None None

2012-10-29 @ 19:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0