Nu så

Nu är jag här igen men som ni kanske märker går det lite upp och ner med den här förkylningen.
Det som verkar mest segt att bli av med är utan tvekan hostan.
Låter fortfarande som en hes kråka emellanåt och går från att känna mig ganska pigg till att bli slö och allmänt hängig.
Så det är därför jag skriver lite mindre här nu än jag brukar men jag försöker ändå att uppdatera ibland så ni ska tycka att det är lite intressant att gå in hit och kolla läget i alla fall.
Annars ser jag ju också mer på TV på kvällarna nu när det är fler serier som går med Bones,Downton Abbey,Navy CSI och Beauty&The Beast är en rätt fin blandning vill jag lova .
Det är väl i alla fall de jag följer mer regelbundet puls att jag slötittar på en del och slår över på Animal Planet om det absolut inte är något annat på någon annan kanal.För det mesta finns det i alla fall något att se och det håller mig sysselsatt , speciellt de dagar när jag tycker förkylningen är sämre och tar alla mina krafter.
Ibland känns det lite bättre ett tag och då orkar jag gå in här och uppdatera er lite.
Har haft en väldig urladdning idag som på något sätt kändes både onödig och nödvändig som rörde forumen på MSP. Tycker det är så fel att vissa medlemmar tydligen inte förstår reglerna bättre utan ger novellerna namn som anspelar delvis på sex(kan innehålla sn*sk) när man inte får skriva något sådant enligt villkoren.
Jag blir allvarlgit förgrymmad när jag ser det, endera så förstår de inte bättre att det kan finnas väldigt unga medlemmar som ser sådant eller så är de rent otrevliga och skiter i både reglerna och att visa hänsyn till andra.
Så jag fick helt enkelt nog idag och kände att det var dags att någon röt ifrån åt dem.
När man  befinner sig på ett forum eller sida så ska man självklart respektera reglerna som gäller, inte försöka nochalera dem .
För jag har mycket svårt att tro att majoriteten på sidan som är mellan 8-15 år vill se fler sexnoveller på sidan, men jag tror att många inte törs säga ifrån av rena rädslan. Till er som skriver dem ändå och kanske är lite äldre säger jag, gå till en annan sida ni har INTE på MSP att göra om ni inte kan acceptera att det är SIDANS regöer jag hänvisar till INTE MINA egna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0