Hallojsan på er alla!

Hejsan på er alla och tjenamoss.
Nej jag har inte kommit längre än till datorn denna morgon heller.
Har fortfarande världena hosta och snuva, sega förkylning och dumma bakterie som ställer till det men nog om detta nu.
Igår kväll satt jag uppkrupen under täcket i soffan och såg på tv. Flippade runt mellan olika kanalerna och letade efter något bra att se men kom fram till att det går rätt mycket repriser nu.
Brukar normalt se Greys Anatomy men jag tycker att den serien har tappat något...den känns liksom inte lika engagerande nu som den gjorde förut.
Hur som helst så slog jag över på jag tror det var sjuan och jag såg att det skulle börja en ny serie som verkade bra men den var först sent.
Eller ny och ny kanske man inte riktigt kan säga heller eftersom det var en nyinspelning av en serie som gick på 80-talet men jag var i alla fall för liten för att se den då.
Så bekantskapen mellan mig och Beauty&The Beast blev ny och om jag får säga vad jag tyckte efter att ha sett det första avsnittet så kan jag bara ge +++++ till den för att den va så bra och spännande.
Visst kanske den var lite förutsägbar ibland men det tror jag är svårt för alla serier att inte bli.
Fast historien kändes i alla fall tillräckligt spännande för att jag ska vilja se resten och det är ett bra tecken tycker jag...och riktigt vad som kommer att hända vet man ju faktiskt inte.
Dessutom vill jag skriva några korta rader om en annan serie som jag verkligen gillar som rullar in på tredje omgången i helgen nämligen Downton Abbey.
Vad jag har längtat! och undrat över när den äntligen skulle komma men nu är det snart dags att återse dem alla och det ska bli så spännande att se vad som händer...vet inte om jag har någon riktig favorit bland karaktärerna utan jag tror att man känner lite för dem allihopa faktiskt utom möjligen Thomas men han har ju sitt bagage med fast ska jag ändå säga någon så tror jag valet faller på Anna Bates, elletr Mary Crawley
Sedan är jag väldigt glad över att den går på kanal 1 så man slipper all jobbig reklam och alla avbrott.
Nej nu ska jag jag gå och ta mig dagens första dos hostmedicin och försöka få på mig några kläder trots allt, dessutom måste jag städa upp lite i röran med alla papperservetter som ligger överallt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0