Frågor

Jag tror att de två frågor jag får nest på MSP är hur länge jag har spelat och hur mycket starcoins jag har.
När det gäller den första så kan jag i alla falll besvara den genom att tala om för er att jag har funnits som Connie i drygt två år.
Hur det kom sig att jag hittade hit?
Jo Paris Laa och Powersaga visade mig sidan, sedan var jag helt enkelt fast och det är dem jag har att tacka för att de lurade in mig i boonievärlden :P
Sedan vill jag tillägga för er som inte redan har lärt er, fråga ALDRIG hur mycket sc jag har för jag svarar inte på den frågan.
Varför ?
Jo därför att jag dels inte kan förstå varför man ska veta vad någon annan har tjänat men också av de simpla anledningarna att jag inte vill att folk ska tigga saker av mig eller försöka hacka mig,
Så det är egentligen inte så konstigt alls faktiskt ändå är det många som försöker luras på detta sätt för att komma åt gubbar och det tycker jag inte alls om men vem gör det förutom de själva ?
Fast en sak gillar jag och det är att support/admin äntligen verkar ha tagit tag i problemet med alla olämpliga noveller som tidigare fanns i forumet.
Tyvärr har jag dock fått utstå en hel del kritik för att jag har tyckt som jag har gjort men eftersom MSP ska handla om att ha roligt tycker jag att det är så onödigt att ens föra in ämnen på sidan som så solklart bryter mot reglerna.
Kan man inte förstå dem, eller få dem förklarade för sig på ett enklare sätt så att man faktiskt förstår eller helt enkelt bara struntar i dem ja då tycker jag inte att man har något att hämta på sidan.
För regler är något vi alla får lära oss att följa förr eller senare och då kanske det är bättre att få dessa klargjorda för sig så tidigt som möjligt istället ?
Och jag kan faktiskt inte förstå hur jag som hjälper support och verkar för att sidan ska bli bättre ska kunna uppfattas som det minsta hotfull.

Kommentarer
Postat av: Samanda99

Support säger att vi måste följa reglerna men sedan så bryter de själva emot dem. Då blir man ju verkligen sugen på att följa reglerna.

2012-11-22 @ 14:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0