Välskodd

Mitt första par hade jag faktiskt redan som liten, minns dem precis ett par klassiskt röda som jag enligt egen mening växte ur alldeles för snabbt och jag fick ärva syrrans lika röda kopior men det var liksom inte samma sak.
Både pappa&mamma tycker att jag ska ge mig nu.
Efter tre par converse , två äkta(svarta&marinblå) och ett par vita kopior just inköpta på halva reapriset efter Skokanonens konkurs.De två äkta jag har är av den där klassiska halvhöga Chuck Taylor modellen som så många mer än mig fastnat för .De helvita kopiorna ser nästan likadana ut bara det att de är utan märkning.
Kom på att jag har ett par kopior till faktiskt med, ett par svarta men de går jag aldrig i för sulan på dem känns stel, konstig och oskön på något vis , inte alls som sulan är på orignalen,
Ska bli spännande att prova mina nya kopior, de ser i alla fall bättre ut med.
Vad är det då som gör att man blir så fast vid en sko?
Dels så tycker jag att desigen på dem är snygg, annars skulle jag aldrig ha köpt mitt andra par heller men dessutom tycker jag att de är sköna att gå i. Nej jag har inte blivit tokig. Vet att jag annars har problem med skor med just platt sula , kanske beroendes på att jag är lite sned i ryggen så jag får väldigt lätt ont i benhinnorna av sådana men sedan min kloka mot såg att det fanns specialsulor  för att lägga i har jag aldrig haft några problem med det.
Så jag tycker om mina converse fast ska man gå några längre sträckor är såklart ändå träningskor att föredra då de har ordentligt bra dämpning.
Nog för att jag är lite partisk så finns det en sak jag aldrig skulle skaffa mig och det är ett par vinterfodrade converse. Kan inte förstå folk som glatt skuttar runt i dem av en enkel anledning, tänk hur blöt man ska bli om det är mycket snö. Så vitsen med det har jag inte riktigt förstått än och lär nog aldrig göra heller, för mig är converse sommarskon nummer ett men det enda som är synd är att de ska vara så ruskigt dyra :P
Klart attt det finns ju kopior som sagt med men då ska de vara av bra kvalité elelr åtminstone sulan.
Så nu vet ni varför Connie oftast går runt i de där converse liknande skorna som finns. Helt enkelt för att jag gillar dem och hon är rätt lik mig i andra fall med , möjligen den skillnaden att jag har rött hår då och inte blått eller vitt. Fast det är nära i alla fall och hon liknar mig även lite till klädseln. Det enda som eg skiljer oss åt är att jag har glasögon, det har inte hon men jag skulle aldrig kunna tänka mig att operera mina ögon ens med laser faktiskt för man vet ju inte om det hjälper och dessutom så kan dagens glasögin faktiskt vara snygga med.
*skratt*
Hoppas att ni alla får en toppenfin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0