God dagens!

God dag på er alla ?
Vad gör ni en dag som denna må hända ?
Själv så har jag för er som inte redan märkt det gjort klart min påskdesign med en  ny header som jag
sagt att jag skulle ordna till. Tycker att denna passar bättre in än vad den förra gjorde även om den också var bra. Fast de här färgerna jag använt mig av den här gången matchar klart mycket bättre.
Ett litet tips när ni ska göra design på webben är att ni inte använer er av för starka färger, speciellt inte nenofärger. För även om det kan se snyggt ut så får man i regel bara ont i huvudet efter att ha tittat för länge på dem.Utan försök hellre att välja lite mer neutrala färger och inga jobbiga mönster det underlättar också när man ska läsa om inte annat.
Eller så kan man göra som jag gjort på min, lagt en bakgrund underst också en enfärgat lager över det där jag har min text.
Det fungerar också.
Idag har jag varit ute och promenerat en halvtimme i vårsolen fast jag såg inga fåglar mer än några måsar som flög över vattnet men det kändes faktiskt lite för kallt än i luften. Men oj vad isen har försvunnit nu så det borde inte dröja allt för länge innan de rastande flyttarna kommer och de som ska häcka här :)
Såg svanar ute hos päronen när jag var där i helgen , oj just ja håller ju på att rita en sak igen som ni ska få se när den är klar, har bara små detaljer kvar nu på den.
Det gäller att ha tålamod om något ska bli riktigt bra :), man får göra en liten bit åt gången tills att man känner att det är dags för att ta en paus.
Tänkte också passa på att höra vad ni tycker om påsktemat på MSP ?
Vet inte om jag är så förtjust i alla kläderna och ljusgrön bakgrund tyckte jag inte passade alls ihop med den
övriga lila men det kanske bara är jag ?
Nåja nu ska jag passa på att som vanlgit försöak göra bort lite sådana där tråkiga och jobbiga måsten
innan jag ska pyssla vidare och kanske se lite på tv.
Kramen på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0