MSP tävlingar

Hejsan på er alla.
Jo jag ska försöka komma igång lite igen med bloggandet också.
Ligger lite på latsidan annars med det så här års men det är ju lätt hänt när man har lite andra saker för sig.
Tänkte i alla fall nu att jag skulle skicka ut en liten fundering åt er.
Varför är det så många som bara verkar slänga ihop en look, göra ett rum eller en film på måfå som egentligen
inte alls har med temat att göra och sedan anmäler dem till tävlingen ?
Jag tycker att det här är hemskt onödigt för jag tror inte att dessa har någon chans att vinna eller ens placera sig bra, ändå ska de ta upp en plats och göra så att det blir jobbigt när man väl ska rösta.
Någon som håller med mig på det ?
Dessutom så tycker jag fortfarande att det är lite fel att tävlingarna är på engelska eftersom de allra yngsta på sidan inte ens förstår då...eftersom man kanske inte börjar med engelska i skolan förän åk 3-4 på många håll.
För jag tror också att många lär sig språket på andra håll också genom tv,film,dataspel men frågan är ju hur tidigt man ska behöva det när många inte ens verkar kunna stava på svenska.
Personligen så lärde jag mig engelska i åk 4 och jag kan väl säga att jag kan både skriva och prata det flytande men det är en stor skillnad ändå med på skrift och tal.
Fast det är alltid roligt när man chattar med någon från ett annat land och de ger en komplimanger för att man har så bra språk :P en del gånger har de till och med trott att jag varit från något engelskspråkigt land och inte Svergie :P
För att lägga till en till sak så heter ju moviestarplanet, moviestarplanet.se och då borde väl rimligen innehållet vara helt på svenska med, rätta mig om jag har fel..så länge det inte är ett multinationellt storföretag som oftast har två versioner.

Kommentarer
Postat av: EIin.

Håller med! Fast jag började med engelska i ettan o.o Men är ju inte direkt nåt proffs på engelska..

2012-06-26 @ 12:58:49
URL: http://mspelinsens.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0