SVTs Julkalender

Nu tänker jag som så att den kanske riktar sig mer till lite större barn som också såg Greveholm när det gick förra gången men jag undrar samtidigt vad ni tycker om den ni som ser den första gången ?
Själv så är jag ju ett inbitet Greveholm -fan och jag kan inte gilla annat än att de dammat av den igen.
Jag tycker att det är en av de mer fantasifulla kalendrar som de har gjort som inte blir tråkig utan som faktiskt rakt är så spännande att den kan fänglsa nästan hela familjen.
Fast tänk er själv att bo på ett gammalt 1700 tals slott där det finns två snälla spöken som heter Sean &Staffan *skratt*
Sedan tycker jag att den här övriga debatten som finns kring den är så överdriven..jag menar det är liksom en julkalender, tror de som klagar på den att man sväljer hela historien med hull&hår eller ?
Nej nog tror jag dagens barn , i alla fall de som nu kalendern främst vänder sig till är så pass stora att de vet vad som är saga och inte dessutom tror jag att de yngre som ser den inte riktigt tänker på de här sakerna heller.Utan det är de vuxna som i själva verket skapar moralpanik, dessutom måste ju barnen få lära sig eller hur ?
Se bara inte ens Kalle Anka på julafton får vara ifred längre, SLUTA har jag lust att säga. Tänk på att den filmern gjordes i en helt annan tidsepok när det var riktigt samma strömmar i samhället som vi har idag och snälla låt barn vara barn, de tänker inte på sådana saker utan de vill bara se en tecknad film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0