Verkligen varmt

Idag har det varit verkligen varmt här.
Alltså för att vara så här sent på sommaren, inte för att det egentligen gör något men det kan vara rätt jobbigt med värme så länge också tycker jag.Man blir ju alldeles svettig så fort man ska göra något, det märkte jag idag om inte annat när jag skulle gå på promenad efter jobbet.
Hade dessutom tankarna på helt annat håll kanske på historien jag börjat skriva så jag glömde börsen på jobbet vilket jag upptäckte när jag skulle handla på hemvägen. Nåja det var bara att ställa undan varorna så länge, gå och hämta börsen som turligt nog var kvar i påsen där jag hade ställt ifrån mig den och gå tillbaka till affären.
När jag äntligen kom iväg hemåt var jag alldeles blöt i svett.
Troligen en kombination av värmen och den dåliga kondisen jag för tillfället befinner mig i så jag kan lova att det var skönt att äta lunch i soffan samtidigt som jag tittade på McLeods döttrar. Trots att jag numera har den på DVD känns det ändå som skönt att komma hem och slå sig ner framför tvn men jag lovar att jag ska gotta ner mig i ett McLeods maraton endera dagen men jag tror ena brorsdottern också lät intresserad av att se den så jag får nog ge mig till tåls lite till.
Så skrivningen är mitt senaste projekt ..har ju inte haft någon vidare inspiration till den på sistone men så i förrgår fanns den här historien bara där och jag började skriva på den. Hitills 13 sidor i ett A4 block!
Så just nu passar jag på och bara låter det flöda medan jag har lite av historien klar för mig så får vi se var den tar vägen sedan men det känns så himla bra just nu att det äntligen lossnat igen.
Fast och andra sidan har jag ju nära på alltid något projekt igång sådär, svårt att vara helt utan när man är kreativ av sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0