God morgon

God morgon på er och tjenamoss.
Tänkte börja med att säga att det är ett underbart väder här idag.
Solen skiner och tittar jag ut så ser jag inte ett enda moln på himlen just nu.
Så det ser ut som att det blir en strålande dag helt enkelt :) även om det är jobbigt med all denna värme också så jag håller mig mest inne när det blir för varmt.
Annars så är jag som bäst i färd med att fixa tapter&golv till sims eftersom det känns lite trist att bara bygga hus med de tapter och golv som finns i orginalspelet..när man vet vad man kan åstadkomma.
Har ju redan byggt ett par hus som jag är jättenöjd med trots att jag inte hade några ritningar på dem från början.
De blev faktiskt till och med så bra att jag fått lov att göra ritningar på dem, för att kunna bygga dem på datorn hemma med där jag kommer att kunna inreda dem mer som jag vill :) för pappsen skulle nog inte gilla att jag blockerade deras hårddisk helt med Sims 2.Det tar ju som bekant är upp en hel del plats vilket är den enda egentliga nackdelen tycker jag för att nämna något.
 För att då återgå till husen så ska jag ta några screenshots så ni får se lite prov på min nya minimalistiska stil och de versioner av dem ni får se här får bli version A. När jag fått ordning på allt hemma ska jag sätta mgi och bygga version B av båda.
 
 
Det här stället var faktiskt det första hus jag byggde efter min långa Sims frånvaro men vad mer än nöjd kan jag vara. Ett mysigt litet hus helt enkelt som blev mycket mindre än de jag brukar bygga men för den skull är mysigt och kanske går att hitta i utan att behöva använda en karta *skratt*
 
Det här är ett prov på lite ovanligare stil som jag ville prova mig på att bygga.
Istället för vardagsrum nere så har de ett inbyggt växthus, kök och wc.
På övre plan finns vardagsrum,wc samt tre sovrum.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0